Nieuw tv-programma van Wil de Bruine over levensvragen



Datum: 18-12-2018

13.16 uur - Op vrijdag 28 december na de oudejaarsuitzending van HOi Centraal wordt de eerste aflevering van het nieuwe programma “Wat bezielt je?” van HOi tv uitgezonden. Het is een programma van Wil de Bruine die dit jaar afscheid nam als presentatrice van het politieke programma Raadsplein.

Bij haar afscheid gaf ze al aan een programma over Zingeving, Bezieling en Inspiratie te willen gaan maken. Een programma is dat ingaat op levensvragen. "Ieder mens heeft een verhaal. Wat drijft je? Waar haal je je inspiratie vandaan?, Waar voel je je thuis?, Waar komt het uiteindelijk op aan? In deze hectische, individualistische, en materialistische tijd zijn er steeds meer mensen die zoeken naar zin en zingeving. Steeds jonger, steeds vaker.  Ik hoop dat men zich in de vragen en verhalen van mijn gast herkent, of er over aan het denken gaat", aldus Wil de Bruine.

 
De gasten zijn bij voorkeur "gewone" mensen. In de eerste uitzending schuift voormalig badjuffrouw Janny Meijerink aan. Vijf Jaar geleden liet zij alles, inclusief haar werk achter zich en vertrok in haar eentje naar Zuid Afrika om daar te gaan leven en te gaan werken voor Ready for Life, een non profit organisatie. Haar contact met Nederland en Nijverdal is er nog steeds. Deze maand is zij in Nederland om reclame te maken voor door haar georganiseerde Afrikareizen. In een één op één gesprek gaan presentatrice en gast in op bovengenoemde vragen.
 
De uitzending wordt het gehele weekend herhaald en is te volgen via de live stream en via uitzending gemist (www.hoimedia.com).
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: