Schilderijenexpositie Willy Broeze-Stobbelaar

Datum: 18-12-2018

10:18 uur - Tussen Kerst en Nieuwjaarsdag organiseert Oald Heldern De Noaberschop opnieuw een wintertentoonstelling in museum Erve Hofman met werk van een lokale kunstenaar. Dit keer zijn het landschappen en portretten van Willy Broeze-Stobbelaar. 

Willy tekent en schildert al haar hele leven. ‘Op mijn achttiende heb ik leren tekenen’, vertelt ze, ‘bijvoorbeeld door in één beweging een eend te tekenen. Die basis is erg belangrijk. Nu werk ik vooral met acryl en schilder veel landschappen, zoals bosgezichten, korenvelden en heidelandschappen. Nog liever maak ik portretten. Schilderen is kijken, kijken, kijken en zien waar de vlekken zitten. Lijnen bestaan niet. In de natuur loopt alles in elkaar over.’

Tijdens de kleine, intieme tentoonstelling op de museumzolder van Erve Hofman zullen ongeveer twintig werken te zien zijn. De kunstenares zal meestal zelf aanwezig zijn. 

De schilderijen zijn te koop.

 

Museum Erve Hofman, Hofmanstraat 2 in Hellendoorn.

27 tot en met 31 december van 13.30-17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Foto: Jan Podt

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: