Nieuwe sponsoren v.v. DES

Datum: 18-12-2018

07:17 uur - Het G-team van DES vierde de afgelopen maand het 12,5 jarig jubileum! In mei 2006 werd er voor het eerst een training georganiseerd voor deze enthousiaste groep die niet meer weg te denken is binnen voetbalverenging DES. e jongens en één meisje zijn dit seizoen voorzien van nieuwe kleding door 2 nieuwe sponsoren. Marco Woertman van de Sterkerij Rijssen en Arthur Knobben van Brasserie De Stadsboerderij uit  Rijssen zijn bereid gevonden dit fanatieke team  in het nieuw te steken.

 

 
 
DJvoorjou.nl sponsort DES VR1
De komende 4 seizoenen lopen de dames van DES er weer piekfijn bij, dankzij sponsor DJvoorjou.nl
Eind november ontvingen de dames gloednieuwe wedstrijdtenues, poloshirts, trainingspakken en tassen. Tijdens het fotomoment van vorige week ontving sponsor Martijn Rutgers als dank een mooie bos bloemen van het team. Gert de Vries, leider/grensrechter bij DES VR1, maakte namens 2-Write.nl het feest compleet door de dames te voorzien van All Weather Jacks en de begeleiding van coachjassen.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: