André Rieu keert terug op het witte doek bij ZINema

Datum: 17-12-2018

14.01 uur - 

André Rieu keert op zondag 13 januari 2019 terug met een grootse en nieuwe productie, samen met het Johan Strauss Orkest bij ZINema in Nijverdal! Op deze bijzondere dag brengt de Koning van de Wals miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. Ook ZINema, de bioscoop van ZINiN, vertoont dit pareltje onder de muziekfilms op het witte doek.

Deze unieke concertregistratie start om 15.30 uur.


 
Feestelijk concert

Het belooft een feestelijk concert te worden, dat live wordt opgenomen in de Town Hall in Sydney. De Platin Tenors en Rieu’s eigen topsopranen zorgen voor een betoverende middag vol muziek, dans en verrassingen. Met dit prachtige concert start het nieuwe jaar  dan ook op een onvergetelijke wijze. Reserveer vast een plaatsje in de ZINiN bioscoop en wals het nieuwe jaar in met de Koning van de Wals op het witte doek. U krijgt een kijkje achter de schermen bij dit wereldberoemde orkest, geniet van de interviews met André en zijn speciale gasten. 


 
Een droom die uitkomt

In de pers heeft Rieu al laten weten dat het een droom is die uitkomt om in de historische Town Hall van Sydney te mogen spelen: ‘Ik kan niet wachten om dit concert vanuit Australië met mijn publiek over de hele wereld te delen. Nieuwjaar is altijd een bijzondere tijd voor mij en mijn familie’. Ook laat hij weten dat hij een paar leuke verrassingen in petto heeft voor zijn fans. 

 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: