Veel animo voor Helderse Dressuurdagen

Datum: 17-12-2018

11.40 uur - De Helderse Dressuurdagen is inmiddels een bekend begrip in paardenland. Hippisch Centrum ’t Oale Spoor wordt helemaal ingericht in kerstsfeer tijdens dit dressuurevenement. Vrijdag 21 december om 17.30 uur gaan de pony’s van start. Zij komen ook zaterdag en zondag aan de start met als sluitstuk een finale van alle klassen.

 
 
Op maandag 24 december wordt de eerste selectiewedstrijd van de KNHS Witte van Moort dressuur Trophy verreden die om 10.00 uur begint. Donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 december is het de beurt aan de paarden met ook voor hen als sluitstuk een finale  van alle klassen. Tevens is dit ook de Kringkampioenschappen voor kring Reggedal voor de pony’s en paarden. Hier kunnen ruiters en amazones zich dus selecteren voor de regiokampioenschappen. Het aantal aanmeldingen voor deze wedstrijd was overweldigend. Ruim 1200 aanmeldingen kreeg de organisatie te verwerken. Het belooft dus een spannende en volle dressuurweek te worden.
 
Publiek is van harte welkom, de entree is gratis!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: