Milou Ekkel op podium in Finale Gulden Spoor

Datum: 17-12-2018

11.29 uur - Zaterdag werd de finale om het Gulden Spoor in Hardenberg voor pony’s en paarden verreden. Twee Hertruiters hadden zich geselecteerd via een aantal selectiewedstrijden. Milan Elshof startte bij de paarden in de klasse L1 en Milou Ekkel bij de pony’s categorie D/E in dezelfde klasse.

 
 
De besten van alle klassen gingen de strijd aan met elkaar. Dit resulteerde in een mooie podiumplaats voor Milou. Zij mocht met haar pony Boogie Woogie de derde prijs in ontvangst nemen.
 
Er werd ook nog gesprongen in Saasveld. Hier was Jip Ottes succesvol met haar pony River in de klasse L categorie C. Jip reed een supersnelle foutloze ronde en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. In Heeten ging Melissa Eshuis van start met haar pony Pim in de L1 dressuur categorie C. Zij behaalde met 192 punten de eerste prijs. Marjolein Toeters startte met haar paard Zaira in den Ham bij de Bosruiters. Ook zij reed een mooie proef in de klasse L1. Dit leverde haar 197 punten op en een tweede prijs.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: