Kunstmuur Huis voor Cultuur en Bestuur heropend met expositie van Sonja Smit

Datum: 17-12-2018

11:14 uur - Per 17 december is de kunstmuur in het huis voor Cultuur en Bestuur weer in ere hersteld. Sonja Smit uit Nijverdal exposeert er de komende drie maanden fraai abstract werk.

 

Sinds de opening in 2013 exposeerde een aantal lokale kunstenaars op verschillende plekken rond de publieksbalies. De afgelopen maanden ontbrak de mogelijkheid om te exposeren, maar naast de balie werk en inkomen aan de kant van de Constantijnstraat is de kunstmuur weer in ere hersteld.

Wie zelf wil exposeren kan contact opnemen met Henny van Ommen (H.van.Ommen@hellendoorn.nl of 0548 630 582). Het praktische beheer van de kunstmuur ligt bij John van Zuidam. Aan de kunstmuur is plaats voor drie tot vier grotere werken van één kunstenaar die drie maanden kunnen blijven hangen.

De expositie aan de kunstmuur is voor publiek te zien tijdens de openingsuren van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Die zijn in ieder geval van maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag van 9.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: