Sfeervolle IVN-kerstwandeling over de Eelerberg

Datum: 15-12-2018

10.38 uur - Ook dit jaar sluit IVN Hellendoorn-Nijverdal het jaar weer af met een lekkere doorstapwandeling voor jong en oud op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, dit keer over de Eelerberg. De start is om 14.00 uur vanaf P woonzorgcentrum Krönnenzommer, Sanatoriumlaan 20, 7447 PK, Hellendoorn.

 
 
 
Routes
Er zijn routes van verschillende lengtes, van kort tot lang, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te lopen. Zo kunt u een wandeling van 1 of 2 uur op eigen gelegenheid lopen aan de hand van een routebeschrijving. Maar u kunt ook meelopen met een van onze natuurgidsen.
Er is ook een mogelijkheid voor een wat langere doorstaptocht van ruim 2 uur over de Eelerberg 
Voor mensen met een buggy en mensen die minder goed ter been zijn, is er een kortere route met minder hoogteverschillen uitgezet.
 
Midwinterhoorns
Bij de start en onderweg zullen de midwinterhoornblazers uit Haarle hun melancholieke klanken laten horen en kunt u een poging doen zelf geluid uit de hoorn te krijgen. 
 
Choc en glühwein
Na afloop is er in het hoofdgebouw van Krönnenzommer warme chocolademelk en glühwein. 
 
Aanmelden is niet nodig.
Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten wordt zeer gewaardeerd.
 
Informatie: Ton Kappert  0548 – 610 237
www.ivn.nl/afdeling/hellendoorn-nijverdal
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: