SVVN reist af naar Hellendoorn

Datum: 13-12-2018

10:33 uur - Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van SVVN haar laatste wedstrijd van 2018. SVVN kijkt met gemengde gevoelens terug op 2018. Helaas kon het de goede lijn van 2017 zoals verwacht niet doorzetten in de eerste helft. In de nieuwe competitie presteert SVVN zoals verwacht al had er wel iets meer in gezeten dan er uiteindelijk uit gehaald is.

Afgelopen zaterdag was in ieder geval niet de beste wedstrijd van SVVN 1 in 2018. De eerste helft was zelfs ver onder de maat, terwijl in de tweede helft herstel was te zien. Maar het was ook zeker aan de tegenstander ASV’57 te danken dat de 0-2 achterstand omgebogen kon worden en uiteindelijk een punt werd overgehouden aan deze ontmoeting.

Zaterdag dus de laatste wedstrijd van 2018. En dat is wel de gemeentelijke derby in en tegen Hellendoorn. De Hellendoorners kenden vorig seizoen een teleurstellend seizoen. Het eindigde slechts op de negende plaats. Dit seizoen is alles anders. Vanaf de start van de competitie staat VV Hellendoorn in het top van het klassement. Ondanks dat de laatste drie wedstrijden niet gewonnen werden, staat VV Hellendoorn op de vierde plaats. Daarmee is misschien het probleem van Hellendoorn wel verteld. Ze spelen, samen met onder andere SVVN, het meeste gelijk in deze competitie.

Zaterdag werd de topper tegen PH in Almelo met 2-1 verloren. Dat betekende voor Hellendoorn de eerste nederlaag van deze competitie. Eind maart van dit jaar won VV Hellendoorn eenvoudig met 2-0 van een gehavend SVVN. Zaterdag begint de wedstrijd tussen VV Hellendoorn en SVVN op Sportpark De Voordam om 15:00 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Erik Maat uit Harderwijk.