Complete DJ line-up ‘Santé! New Years Eve’ bij ZINiN bekend

Datum: 10-12-2018

12:21 uur - Met de dj Pascal. is de complete line-up van ‘Santé! New Years Eve’ helemaal rond. Vorig jaar draaide Pascal. ook op ‘Santé’ en dat was een doorslaand succes. Hij wordt toegevoegd aan de line-up bestaande uit ‘De Feest Directeuren’, ‘DJ Altijd Larstig’, en de ‘Flashback Heroes’. Daarmee is ZINiN dé plek waar je het nieuwe jaar in moet gaan. Wees er snel bij en scoor kaarten voor jou en je vrienden online via www.zinin.com of bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal.

 

Talentvolle DJ’s en entertainers maken ‘Santé! New Years Eve’ tot een succes

Met een wisselende line-up van talentvolle DJ’s en entertainers ga je knallend het nieuwe jaar in! 

‘De Feest Directeuren’ zwepen het publiek met een mix van peptalk, een confetti bombardement en een flink aandeel bijpassende kneiters op tot verhoogde staat van uitbundigheid! Van elke gelegenheid maken deze heren een feestje. DJ ‘Altijd Larstig’ is van alle markten thuis!  Zonder probleem wisselt hij af van knetterende hardstyle naar dampende 90’s en schurende Top 40 hits. U vraagt, hij draait en jullie feesten.
Pascal. is een oude bekende. Vorig jaar draaide hij ook op Santé en wist het publiek zonder moeite mee te krijgen. Oude klassiekers, guilty pleasures, de nieuwste hits, urban, dance, Nederlandstalig: niets is te gek en alles mag.

Met de ‘Flashback Heroes’ is de avond compleet! Zij zorgen voor een hitjesparade die jou door de gloriejaren van de ‘guilty pleasures’ loodst. Muziek uit de 90’s en 00’s met een vleugje van nu activeren je dansmoves en karaoke lust.  Kom feesten bij ZINiN!

Kaarten reserveren
Het nieuwe jaar goed beginnen? Koop dan zeker kaarten voor ‘Santé! New Year’s Eve’ bij ZINiN. De kaarten zijn online verkrijgbaar via zinin.com of bij de VVV/Tourist Info Nijverdal. De kaarten kosten €15,-.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: