Hippolon bij Reggehoeve Hippisch Centrum

Datum: 10-12-2018

09:23 uur - Aanstaande zondag, 16 december 2018, kunt u bij Reggehoeve Hippisch Centrum in Hellendoorn tussen 13-15u komen genieten van de Hippolon, een sportief evenement voor het goede doel, Villa Joep. Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.

 

Hippolon 

De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafettevorm bestaat, een springparcours te paard, fietsen en hardlopen. Teams bestaan uit 3 deelnemers, iedere deelnemer neemt een discipline voor zijn of haar rekening. Het springparcours bestaat uit indoor (cross)sprongen, het fietsparcours gaat over het buiten terrein met een mountainbike over een lengte van ca. 2,5 kilometer. Het loopparcours gaat over het terrein van de manege, over een afstand van ca. 1 kilometer.

Dit evenement wordt georganiseerd naar het idee van Manege Snorrewind in Markelo, waar al jarenlang vele evenementen worden georganiseerd, zoals ook de Hippolon voor Villa Joep.

Deelname 
Ruiters en niet-ruiters kunnen zich tijdens de Hippolon van hun sportieve kant laten zien. Ieder team brengt zoveel mogelijk sponsorgeld binnen (minimaal sponsorbedrag €25,00). Voor de individuele deelnemer met het hoogste sponsorbedrag stelt Reggehoeve Hippisch Centrum 1 extra hoofdprijs beschikbaar: 1 week Reggehoeve's Zomerkamp. Ruiters hoeven geen lid te zijn van onze vereniging om deel te nemen aan dit evenement.

Voor alle toeschouwers zijn er diverse lekkernijen in de kantine, als warme chocomelk, glühwein en oliebollen. De volledige opbrengst van de Hippolon wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: