Burgemeester Raven bezoekt Eastbridge in nieuw kantoorpand

Datum: 06-12-2018

14:12 uur - Burgemeester Anneke Raven bezocht donderdag 6 december Eastbridge. Deze ICT- onderneming is sinds een paar maanden gevestigd in een nieuw kantoorpand aan deAlbert Einsteinstraat op bedrijvenpark ‘t Lochter.

 

De verhuizing van een plek in een bedrijfsverzamelgebouw op ’t Lochter naar eeneigen pand op een zichtlocatie langs de Burgemeester Boersingel vormt een volgende stap in de ontwikkeling van de onderneming. De wereld van ICT, VoIP telefonie, selfservice, betaaloplossingen en Digital Signace is sterk in ontwikkeling. Het team ICT-medewerkers en softwareontwikkelaars van Eastbridge adviseert en ontwikkelt systemen op maat.

Groeikansen

De onderneming heeft de wind mee. Bij het begin van de bouw van het pand telde Eastbridge acht medewerkers maar inmiddels werken er twaalf mensen aan de Albert Einsteinstraat en staan er nog twee vacatures open. “Er is werkruimte voor nog zesextra mensen, maar goede ICT-ers zijn schaars,” vertelt eigenaar Rob Barentsen.

Burgemeester Raven feliciteerde Barentsen met zijn nieuwe kantoor en liet zichuitgebreid informeren over de activiteiten van Eastbridge. “De recente uitbreiding vanhet bedrijf is illustratief voor de ontwikkelingen op bedrijvenpark ’t Lochter,”constateerde mevrouw Raven. “Ondernemers zien weer kansen en durven te investeren. Als gemeente kunnen we ze daarin faciliteren dankzij de ruimte die wenog hebben op ’t Lochter. Dankzij de flexibele verkaveling die we bieden en de toekomstige verbreding van de N35 tot een twee keer twee autoweg kunnen ondernemers hier hun vleugels uitslaan.”

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 07-12-2018

Ik was even in de veronderstelling dat ze in New York of Miami zat. Maar het was de oostbrug aan de boersingle. Waarom moet alles tegenwoordig toch mooier en groter lijken dan het in werkelijkheid is? En nou is normaal ook nog gestopt. Pretty day.

Hendrik schreef op 07-12-2018

U gaat nu een brug te ver!

Wat ben ik toch een tut! schreef op 07-12-2018

@William, dat alles mooier en groter wordt gemaakt dan in werkelijkheid, is status, iedereen heeft behoefte om bij de klasse bóven hem te horen. Net zoals jij een sjieke nickname aanneemt, had je jezelf ook ‘Malle Pietje’, ‘Gekke Henkie’ of ‘Jan Doedel’ kunnen noemen. Mijn nickname is realistisch, ik zeur echt wel.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 08-12-2018

@William, mijn oprechte excuses, ik kom in vorige reactie wel pinnig over; met die nicknamen bedoel ik jou niet persoonlijk! Meer in het algemeen namen die minder snugger overkomen. Termen die beter bij jou passen zijn: nadenkend, betrouwbaar, filosofisch, (eigen-)wijs, van afstand beschouwend, artistiek, tolerant, eigenzinnig, humoristisch, einzelgänger, laconiek, tolerant, goedzak...

William S. Burroughs schreef op 08-12-2018

Aan Wat ben ik toch een tut! Ik heb geen enkele behoefte om bij welke klasse dan ook te horen. Ook voel ik mij niks meer of minder dan welke nickname dan ook. Wel moet ik toegeven dat ik never nooit voor de door u genoemde namen zou hebben gekozen laat staan aan hebben gedacht. Zoals ik al zei voel ik mij niks meer of minder maar om jezelf nog voordat je iets hebt geschreven dmv je naam al op 2-0 achterstand te zetten wil er in mijn salonnetje niet in. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 08-12-2018

Aan Wat ben ik toch een tut! Ik heb liever niet dat u mij verlegen maakt. Nu zit ik met een kleur op mijn wangen koffie te drinken en dat kan nooit gezond zijn. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: