SVVN ontvangt ASV’57

Datum: 06-12-2018

7.51 uur - Het einde van 2018 nadert met rasse schreden. Sterker nog: Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van SVVN haar laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Het laatste kwart van de eerste seizoenshelft belooft niet makkelijk te worden voor SVVN 1. Dat begon al afgelopen zaterdag toen SVVN in Oldenzaal op bezoek ging bij Quick'20.

Zonder de andere tegenstanders te kort willen te doen was dit toch wel de beste ploeg tegen wie SVVN tot nu toe gespeeld had. De thuisploeg overklaste SVVN in het eerste kwart van de wedstrijd en SVVN prees zich gelukkig dat het slechts 1-0 stond. Enkele minuten en drie aanvallen later stond het plots 1-3. De tweede helft kreeg SVVN nog één kans en kon verder geen vuist maken tegen het driftig aanvallende Quick dat uiteindelijk nog vijf keer scoorde. 6-3 was de eindstand dus.
 
Zaterdag komt ASV'57 op bezoek. De Aadorpers hebben net als SVVN twaalf punten uit tien wedstrijden. Op basis van één doelpunt meer gemaakt staat ASV een plekje hoger dan SVVN. En net als SVVN zullen ze bij ASV best tevreden zijn als het hier aan het einde van de rit nog steeds staat. Opvallend is dat vooral de hogergeplaatste teams moeite hebben met ASV. Er werden punten gepakt tegen de nummer 2, 3 en 4. Tegen koploper PH werd er afgelopen zaterdag wel met 0-2 verloren. Maar dat is geen schande en niemand zal daarom malen. Vorig seizoen speelden beide teams een slechte onderlinge wedstrijd die in de stromende regen terecht onbeslist eindigde. Zo kent SVVN wel vaker veel moeite met ASV de laatste tijd. Iedereen weet zich de laatste ontmoeting in Aadorp nog wel te herinneren. 
 
Om half drie wordt er afgetrapt voor de wedstrijd tussen SVVN en ASV'57. De heer Hermann Marschalk uit Enschede fungeert als scheidsrechter deze middag. Pupil van de week is Niek Gerritsen. Niek is zeven jaar oud en voetbalt in SVVN JO9-3.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: