“2 Shot Swing” bij Café De Budde

Datum: 05-12-2018

16.32 uur - Zaterdagavond 8 december speelt de de band “2 Shot Swing” bij Café De Budde in Nijverdal. Het is alweer 2 jaar geleden dat de band hier voor het laatst speelde. “2 Shot Swing” probeert de tijd van de altijd gezellige “Budde band-avondjes”, weer te doen herleven.  

De band neemt je weer mee terug naar eind jaren ’70 en begin jaren ’80 met een mix van pop, rock, funk en blues. Net niet die hele bekende songs, maar zeker wel herkenbare ”oh ja” nummers van o.a. Boz Scaggs,  Hall and Oates, Toto, Mothers Finest, Bad Company en vele anderen. Gevoelige ballads, poppy songs en het wat stevigere bluesrock-werk maar ook enkele bekendere Top 2000 songs zullen zeker voorbij komen. In ieder geval groovy genoeg om er een leuke muzikale avond van te maken.
 
Café De Budde, Grotestraat 167 in Nijverdal. 
Zaterdag 8 december, aanvang 22.00 uur. Entree is gratis.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: