Filmhuis ZINiN draait bloedstollende thriller ‘Den Skyldige’
‘

Datum: 05-12-2018

14.38 uur - Den Skyldige’ is een bloedstollende thriller, die op dinsdag 11 december te zien is bij het Filmhuis van ZINema, de bioscoop van ZINiN. In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt de gedegradeerde politieman Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de wanhopige zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder.


Den Skyldige weet fantasie te prikkelen

Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht. Omdat het grootste deel van de film zich via de telefoon afspeelt, weten de makers de fantasie maximaal te prikkelen. In zijn wanhopige zoektocht naar de vrouw, komen er allerlei demonen uit Asgers eigen verleden naar boven. Den Skyldige is een razend spannende thriller, met de nodige verrassende twists en spreken de thema’s tot de verbeelding. Woede, wraak, waanzin, schuld en angst, al deze emoties komen ruim aan bod in deze ‘nagelbijter’. 
Kaarten reserveren

Kaarten voor deze film zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: