Muziek onder de Trap zoekt nieuwe leden werkgroep en klassiek talentDatum: 05-12-2018

14.28 uur - De werkgroep Muziek onder de Trap is op zoek naar nieuwe leden, die interesse hebben in het organiseren van klassieke concerten. ‘Muziek onder de Trap’ verzorgt maandelijks gratis concerten in het klassieke- en semi klassieke genre in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Omdat de concerten in het Huis van Cultuur en Bestuur, letterlijk ‘onder de trap’ worden gehouden, is de naam ook hieraan gelieerd, namelijk “Muziek onder de Trap’. Deze concerten worden bijzonder gewaardeerd en doorgaans goed bezocht, door veelal een vaste groep wat ‘oudere’ bezoekers. De concertreeks wordt al vanaf 2007 georganiseerd.
‘Onze werkgroep bestaat uit Margret Langenbrinck, Anouk de Jong, Jan Nijmeijer, Uwe Widow en mijzelf, Ben Völkers. Voornamelijk in de ‘vergrijsde sector’, vertelt voorman Ben Völkers. ‘Graag zouden we onze werkgroep uit willen uitbreiden met wat jongere mensen, die ook interesse hebben in Klassieke muziek en samen met ons de doelgroep willen verbreden, dat is eigenlijk al een lang gekoesterde wens’, vertelt hij verder. De werkgroep komt regelmatig bij elkaar om de concerten te organiseren en iedere derde donderdag van de maand zorgt de werkgroep ervoor dat het concert plaats kan vinden in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur.
 


‘Heb je belangstelling om onze werkgroep te komen versterken, en zie je het als een uitdaging, om klassieke muziek onder de aandacht van de jongere generaties te brengen, schroom dan niet om ook als vrijwilliger binnen onze groep actief te worden. Heb je daarnaast ook kennis van zaken over ICT, voor o.a. het bijhouden van onze website, www.muziekonderdetrap.nl  dan is dat helemaal geweldig’, laat Völkers weten. 


 
Mocht je belangstelling hebben, of meer informatie willen, dan kun je uiteraard onze website bezoeken, contact opnemen via info@muziekonderdetrap.nl of telefonisch met Ben Völkers tel. 0548 612070 


 
Klassiek Talent

Muziek onder de Trap is ook nog op zoek naar deelnemers voor de talentenjacht ‘Klassiek Talent’, die op donderdag 24 januari wordt gehouden in de ZINiN Theaterzaal. De talentenjacht is speciaal gericht op jongeren tussen de 12 en de 18 jaar. Er worden vier prijzen uitgereikt: naast de bekende drie ‘podiumplekken’, waaraan een leuk geldbedrag en een conservatoriumles is verbonden, wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Weet jij, alleen of met je groepje (duo, trio, groter ensemble)- op 24 januari de jury onder leiding van Han Kolthof te overtuigen en word jij het nieuwe Klassieke  Talent van Nijverdal? schrijf je dan nu in via onderstaand formulier, of via info@muziekonderdetrap.nl en maak kans op een van de volgende prijzen: 
 
*  Eerste prijs    - EUR 100,- en een  les aan het ArtEZ Conservatorium 
*  Tweede prijs  - EURO 75,- 
*  Derde prijs    - EURO 50,- 
*  Publieksprijs - EURO 75,- 
 
Je kunt je tot en met 14 december inschrijven. Wacht dus niet te lang!

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: