Reünie van SVVN op 14 december

Datum: 04-12-2018

13.55 uur - Voor de SVVN reünie hebben zich nu (2-12-2018) al meer dan 120 mensen opgegeven, waarmee we als reüniecommissie heel blij  zijn. “Hoe meer zielen hoe meer vreugd”.

Ben jij een lid of oud lid van de Volharding geef je op voor deze reünie op 14 december, het kan nog hoor tot op de dag van de reünie. De mogelijkheid om een oud elftal genoot of oud trainer te ontmoeten. Deze oud jeugdtrainer op de foto hieronder komt ook op de reünie, 5 jaar lang trainde hij de SVVN jeugd. Twee keer per week trainde hij, met succes, met twee jeugdgroepen. Voor velen één van de beste jeugdtrainers die er bij SVVN heeft rondgelopen.
 
En hij is maar één van de trainers die er bij zijn op 14 december wie nog meer? Dat kun je zien op 14 december. Vanaf 19.30 uur een “inloop”. Om 20.15 uur is het welkomstwoord, om ongeveer 20.15 uur is de “aftrap”.
 
Opgave kan per email svvn90jaar@hotmail.com met vermelding van het aantal personen en via een opgave lijst in het clubgebouw.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: