Wie worden de grootste voetbalkenners van Twente?

Datum: 04-12-2018

9.13 uur - Het begint langzamerhand een traditie te worden: op de laatste vrijdagavond van januari vindt het Twents Voetbalquizkampioenschap bij DES plaats. Teams uit Twente en ver daarbuiten strijden om de eer en de felbegeerde titel 'Grootste voetbalkenners van Twente'.

Vorig jaar won een team bestaande uit Hulzense Boys-leden aangevuld met AD Sportwereld-journalist Daniel Dwarswaard. Onder de oud-winnaars bevinden zich o.a. ook Fox Sports-commentator Mark van Rijswijk en oud-winnaars van het NK Voetbalquiz dat ieder jaar in de Kuip in Rotterdam plaatsvindt.  
 
De zevende editie van dit evenement staat gepland op vrijdagavond 25 januari 2019. Het belooft weer een avond vol nuttige en minder nuttige voetbalfeitjes, mooie anekdotes, strijd maar vooral veel plezier te worden in een ouderwets gezellige en bomvolle voetbalkantine. Opgeven kan via voetbalquizmasters.nl/twente.
 
Meer informatie
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: