Opening inschrijving Fisherman’s Friend Strongmanrun

Datum: 30-11-2018

 

18:47 uur - Sinds 2012 is de Fisherman’s Friend StrongmanRun de eerste obstacle run in Nederland. The original, dat is de StrongmanRun! De mooiste en een van de zwaarste obstacle runs van Nederland voert je over een uniek parcours dwars door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Ruim 50 unieke, uitdagende obstakels, klimmen en klauteren, in de modder en door water; een feestje van start tot finish!!

 

 

DE RUN 

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden; 7, 12 of 21 KM. Daarmee is er voor iedereen een passende afstand en altijd een uitdagend parcours. De StrongmanRun staat garant voor een stukje ultieme sportbeleving: 50.000 man publiek, 7 hotspots met dj’s, speakers en duizelingwekkende obstakels. In de Start/Finish Area maken we een dikke afterparty met deelnemers èn publiek!

 

De StrongmanRun is inmiddels uitgegroeid tot een mega-event met duizenden deelnemers aan de start en tienduizenden fans langs de kant. We slagen er ieder jaar weer in om een gezellige, sportieve sfeer te creëren, die door deelnemers en toeschouwers bijzonder wordt gewaardeerd.

 

INSCHRIJVEN MET EARLY BIRD KORTING

Inschrijven kan vanaf zaterdag 1 december; 12.00 uur individueel of als bedrijf op strongmanrun.nl! Let op we hebben een gelimiteerd aantal Early Bird tickets met € 15,- korting beschikbaar. OP = OP! 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: