Inschrijving Strongsisterrun geopend!

Datum: 30-11-2018

18:42 uur - Op zaterdag 31 augustus staat de 5e editie van de StrongSissterRun in Hellendoorn op het programma. Deze jubileumeditie wordt spectaculairder en gezelliger dan ooit tevoren!!

 

 

Komend jaar kun je weer kiezen uit twee afstanden; een parcours van 5 KM of een uniek parcours van 10 KM. Welke run je ook kiest, beide routes gaan dwars door de bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaat worden en na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder over de finish gaat!!

 

IT'S MORE THAN A RUN, IT'S A GIRLS DAY OUT!

Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek maar gaat het erom dat je een leuke dag met je vriendinnen, collega’s of sportmaatjes beleefd. 

 

De lopers zullen zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur starten. In StrongSisterVillage zal vooraf en na de finish van alles te beleven zijn! De mannen mogen alleen mee om aan te moedigen want 31 augustus staan jullie in de spotlights! Met lekker eten, drinken, vele side events en een fantastische run. Komend jaar nog uitdagendere hindernissen en hééééééééél veel modder en schuim!!

 

De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

 

INSCHRIJVEN MET EARLY BIRD KORTING

Inschrijven kan vanaf zaterdag 1 december 12.00 uur individueel of als bedrijf op strongsisterrun.nl! Let op; we hebben een gelimiteerd aantal Early Bird tickets met € 15,- korting beschikbaar. OP = OP!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: