SVVN reist af naar Oldenzaal

Datum: 29-11-2018

7.47 uur - Zaterdag reist SVVN af naar Oldenzaal voor de competitiewedstrijd tegen Quick’20. Vorig seizoen toonde dit team zich als één van best voetballende teams van deze klasse en ook dit seizoen spelen ze weer om de bovenste plaatsen in de 3de Klasse D.

 
Van de eerste negen wedstrijden werd er alleen bij VV Bergentheim met 2-0 verloren. Verder waren er nog gelijke spelen bij VV Hellendoorn en thuis tegen ASV’57. De overige wedstrijden werden allen gewonnen. 
 
Zo werd er afgelopen zaterdag bij DES met 0-2 gewonnen. Quick’20 staat op de derde plaats met vijf punten achterstand op koploper PH.
Aan het begin van dit jaar ging SVVN met 5-2 kansloos ten onder in Oldenzaal tegen Quick’20. Melvin Hulsman en Ahmet Alan zorgden voor de doelpunten voor SVVN. Hopelijk kan SVVN de zwarthemden zaterdag beter partij bieden dan tijdens die wedstrijd in januari.
 
De wedstrijd op Sportpark Vondersweijde begint om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter die bij het moment van schrijven nog onbekend was.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: