Het grote ‘Feest van Sinterklaas’ in het ZINiN

Datum: 15-11-2018

10:06 uur - Ontmoet alle pieten en Sinterklaas tijdens het grote ‘Feest van Sinterklaas’ in het ZINiN theater. Een mooi theateravontuur voor de hele familie. Op zaterdag 1 december zijn er twee voorstellingen, deze beginnen om 11.00 uur en om 14.00 uur. 

 

 

De theaterpieten hebben weer een prachtige show in elkaar gezet, de musical “Brieven aan Sinterklaas”. In dit theaterstuk beantwoord Sinterklaas verschillende brieven met vragen van kinderen. Het antwoord op de vraag waar Sinterklaas zijn geld bewaard loopt niet helemaal volgens plan…
 
Kom het bekijken op 1 december in ons mooie theater. Na afloop kun je genieten van een ouderwets groot feest in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. De mannen van het lokale bedrijf Powerlight zijn gevraagd om mee te helpen er een tof feest van te maken.
 
De voorstellingen beginnen om 11.00 uur en om 14.00 uur. De toegangskaartjes zijn te bestellen via het ZINiN theater en bij de VVV Nijverdal. Kosten zijn maar € 6,50 per persoon.  Hiervoor krijgen de kinderen, naast de mooie musical ook nog een consumptie en heerlijke pepernoten. Natuurlijk is er voor de ouders en/of grootouders een lekker kopje koffie/thee.
Hopelijk komen jullie allemaal het feest met Sinterklaas en zijn Pieten meevieren!
 
Kleurplaatactie en letterspeurtocht
Hebben jouw kinderen al een kleurplaat opgehaald bij de lokale winkeliers? Op deze kleurplaat staan lege vakjes die horen bij een speurtocht. De verschillende letters voor deze speurtocht zijn nog tot en met 1 december te vinden in de etalages van de winkels. Diegenen, die de speurtocht goed hebben opgelost en de kleurplaat hebben ingekleurd, maken kans op mooie prijzen! Sinterklaas heeft de lokale Rabobank bereid gevonden om drie mooie prijzen beschikbaar te stellen. Doen dus… 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: