Heuvelrug Derby: SVVN tegen Blauw Wit’66

Datum: 15-11-2018

7.59 uur - Na de verloren bekerwedstrijd tegen DOS’37 staat er voor de Groen – Witten weer een competitie thuiswedstrijd voor de deur. Bij de bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag was het verschil tussen de 1e en 3e klas te zien op het veld, alhoewel SVVN echt niet van de mat werd gespeeld, met het vertoonde spel van de jongens van Julian o/d Dries. De eindstand van 2-5 was dan ook geen afspiegeling van het vertoonde spel en we zagen een SVVN dat 2x vanuit een achterstand weer op gelijke hoogte kwam.

 
 
 
 
In de competitie is SVVN 1 terug te vinden op de 8e plaats na zeven wedstrijden. SVVN had waarschijnlijk gehoopt om wat hoger te staan, maar dit is de realiteit na twee overwinningen, twee gelijkspelen en drie nederlagen. 
 
Zaterdag 17 november speelt SVVN 1 dus haar vierde thuiswedstrijd. De laatste competitiewedstrijd bij DES eindigde in 1-1. Op deze middag komt buurtgenoot Blauw Wit’66 uit Holten naar sportpark Groot Lochter en deze tegenstander zal er alles aan doen om zich uit de onderste regionen op de ranglijst te willen voetballen  
 
Vorig seizoen acteerde Blauw Wit’66 nog in de 2de Klasse van district Oost en vanaf dit seizoen zijn dus weer terug in de 3e klasse Oost. Blauw Wit’66 begon met een nederlaag in Bergentheim. Hierna volgde verlies tegen OZC en Kloosterhaar en wist vervolgens te winnen van Marienberg (3-2) en bij DES werd het 0-0 en na nederlagen tegen Hellendoorn en PH, staat de ploeg uit Holten op  de 13e plaats.
Laten we hopen voor alles met een groenwit hart op deze zaterdag,  dat SVVN in staat is de punten in eigen huis te houden.
 
De wedstrijd begint om 14.30 uur en de scheidsrechter deze middag is de heer M Bos
Pupil van de week is Boaz Rouwendal en Boaz speelt in JO9-2. Veel plezier toegewenst bij deze wedstrijd.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: