Nijverdal gaat Back to the Sixties !

Datum: 13-11-2018

12:13 uur - Zaterdagavond 17 november organiseert het vrijwilligerscomité Back to the Sixties Nijverdal- Hellendoorn en omstreken, opnieuw een avondje ouderwetse Rock and Roll.

 

Het wordt een “klassieke” sixties avond zoals die al sinds 1985 door dit comité worden georganiseerd. Een avond onder elkaar met leeftijdsgenoten uit de roemruchte jaren 60. Goed beschouwd is een Back to the Sixties avond, een muzikale reünie vol nostalgie aan die goeie ouwe tijd. Dat was de tijd waar radio Luxemburg, Veronica en Herman Stok de favoriete zenders en programma’s waren op radio en tv en geluk inderdaad heel gewoon was. 

 

Non stop muziek met twee bands!

Het comité Back to the Sixties heeft dit keer kosten nog moeite gespaard om er ook muzikaal een echte top avond van te maken, want er treden maar liefst twee bands op.

 

Om 20.00hr. begint Street Fighting Men, een  Rolling Stones Tributeband uit Friesland.  

Het is een 5 koppige band met een rijke podium geschiedenis, ze speelden bijvoorbeeld in het voorprogramma van Cuby and the Blizzards.  Street Fighting Men is in staat om nummers van The Stones zo te brengen, dat je bijna vergeet dat het de echte Stones niet zijn. 

Street Fighting Men, - de naam zegt het al  – zijn “power boys” die de gitaren niet sparen. 

Origineel in eigen stijl, zonder opsmuk of na-aperij brengen ze met weergaloze performance nummers van The Rolling Stones, uniek voor het Nijverdals publiek..    

 

De volgende band is Beatline. 

Beatline heeft al vaker opgetreden op deze sixties avonden en altijd met heel veel succes, vandaar dat zij ook dit keer weer niet ontbreken. Beatline is namelijk een sixties-coverband zonder enige franje maar wel met een ijzersterk repertoire. Het zijn echte “stimmungsmachers”, dat betekent: alleen maar nummers om mee te zingen.

 

Het belooft al met al een swingende party te worden bij de Bowling Boerderij, een party met meezingers als Paint it Black van de Stones of Hello Mary Lou van Ricky Nelson. Het motto van het comité Back to the Sixties, is niet voor niets: “never ever a dull moment”  

 

Back to the Sixties nostalgische muziekavond

Waar: Bowling Boerderij Koersendijk 5 285 Nijverdal.    

Wanneer: Zaterdagavond 17 november.

Aanvang: 20.00 -  Deuren open om 19.30

Kaarten €10,00 verkrijgbaar bij Primera Willem Alexanderstraat 9 te Nijverdal.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: