Hertruiters scoren goed!

Datum: 12-11-2018

10:46 uur - Ook dit weekend waren er verschillende wedstrijden voor paarden en pony’s in de regio. Er was springsucces voor Wendy Ligtenberg. Zij deed met haar paard Radorette VDD mee bij Indoor Wierden met het teamspringen. Samen met haar teammaatje Judith Vetker zette zij een foutloze ronde en een supersnelle tijd neer die tevens goed was voor de winst! 

 

Milan Elshof ging met zijn paard Iris naar de tweede selectiewedstrijd voor het Gulden Spoor in Hardenberg. Ze reden in de klasse L1 dressuur twee knappe proeven en mochten met 192,5 en 189,5 punten twee keer de eerste prijs ophalen. En daarmee zijn ze tevens geplaatst voor de finale om het Gulden Spoor die verreden wordt op 15 december. Jip Ottes zadelde haar pony River voor een springconcours in Genemuiden. Na twee foutloze ritten in de klasse L categorie C met een supersnelle barrage mocht zij de derde prijs in ontvangst nemen. Berber Nijland deed mee aan de Bixie in Haaksbergen. Met haar pony Sunnyboy deed zij supergoed haar best en dat werd beloond met een proef van 84 punten (de maximale score) en een proef met 83 punten en een eerste en tweede prijs. Melissa Eshuis was met haar pony Pim succesvol in Zuidwolde. Ze won twee keer de eerste prijs in de dressuur klasse L1 categorie C met 196,5 en 200 punten. Milou Ekkel startte met haar paard Uvonia in Vragender in de klasse Z1 dressuur. Zij behaalde een derde prijs met 217,5 punten.

 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: