Leer zelf robots programmeren

Datum: 08-11-2018

12:46 uur - Op zaterdag 24 november is het weer tijd om te gaan programmeren met mBot’s en Ozobot’s in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Je kunt tijdens deze BreinReis workshop leren hoe je zelf deze robotjes kunt programmeren, onder andere via kleurcodes. Ook kun je ze laten lachen, huilen en geluiden laten maken.


 

Kennis maken met robotica
Robotica heeft de toekomst. Op TV, op internet en via social media worden we nu al bestookt met zelfrijdende auto’s, robotstofzuigers, robot grasmaaiers, etc. Om met de tijd mee te gaan kun je tijdens de workshop Coderdojo zelf leren programmeren en op die manier alvast inspelen op onze gerobotiseerde toekomst. Je leert op speelse wijze met robots omgaan en je maakt kennis met de wereld van robotica en elektronica. Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot verkennende, ontdekkende en creatieve burgers. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop kan via www.zinin.com (doorklikken naar het aanmeldformulier op de bibliotheek). Je hoeft verder niets mee te nemen. Wees er snel bij want vol=vol!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: