SVVN ontvangt DOS’37

Datum: 08-11-2018

8.03 uur - Afgelopen zaterdag was er de derby bij plaatsgenoot DES. De derby eindigde onbeslist met de eindstand 1-1. De eerste helft had DES het meeste rechts op de voorsprong. De tweede helft maakte SVVN terecht gelijk en liet vervolgens de winst uit handen glippen door de vele gemiste kansen.

Bij thuiskomst op sportpark Groot Lochter om 18:00 uur kreeg de selectie een knallend onthaal. Vele supporters onthaalden de selectie met vuurwerk. SVVN speelde gelijk, maar de aanhang voelde zich de morele winnaar en daar valt niets op af te dingen.

Zaterdag is er een bekerwedstrijd voor SVVN in groep1 en de tegenstander is DOS’37 uit Vriezenveen en uitkomend in de 1e klasse D en daar staan onze gasten in de middenmoot. Afgelopen  zaterdagmiddag heeft DOS’37 in een uitwedstrijd een terechte nederlaag geleden tegen een sterk spelend en goed combinerend Bennekom door met 3-1 te verliezen.
De wedstrijd op sportpark Groot Lochter begint om 14.30 uur en de scheidsrechter is de heer P. Hulsmeijers uit Oldenzaal

DOS’37 bereikte deze bekerronde door in de poule met Vroomshoope Boys, Stevo en Luctor et Emergo als beste door te gaan.
SVVN zat in de poule met Sportclub Rijssen, Zwolsche Boys en V.V. Wijthmen en kwam hier als beste uit de bus.

Zaterdag 10 november weten we om 16.15 uur (of na verlenging) wie er naar de volgende ronde in deze bekerronde gaat en zullen beide ploegen voor een goed resultaat gaan strijden en kunnen we een mooie wedstrijd verwachten tussen twee voetballende ploegen.

Wij wensen iedereen een mooie en sportieve voetbalmiddag op sportpark Groot Lochter.