Stel al je vragen over je iPad of Tablet bij de ZINiN Bibliotheek

Datum: 07-11-2018

11.14 uur - 
De ZiNiN Bibliotheek helpt u graag om digitaal wijzer te worden. Heeft u vragen over apps, e-books of loopt u tegen andere problemen op uw iPad, Tablet, laptop of smartphone, dan kunt u op dinsdag 20 november terecht op het inloopspreekuur, waar docente Alice Zandbergen uitleg geeft over het gebruik van deze apparaten.

 
Dit inloopspreekuur wordt gratis aangeboden in het programma van BreinReis. 


 
Mediawijsheid

Alice Zandbergen is al jaren de deskundige op het gebied van mediawijsheid en verzorgt iedere maand het inloopspreekuur voor Tablet/ iPad, smartphone of laptop. Als u er niet meer uitkomt, dan is zij de aangewezen persoon waar u met al uw digitale vragen terecht kunt. Dat kan variëren van het lezen van e-books, e-mailen, surfen op het internet, muziek luisteren, films kijken bankzaken en Skypen. Daarnaast heeft Alice Zandbergen leuke digitale tips en trucs. 


 
Aanmelden

Aanmelden is niet nodig, u kunt zo even binnenlopen in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal en het is geheel gratis. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Tom schreef op 09-11-2018

Leer ouderen om Telegram te gebruik zodat de groep zonder smartphone ook in groepsapp worden opgenomen. Met Whatsapp sluit je deze groep uit. Gebruik Duo ipv. Skype, veel eenvoudiger en betere verbinding.

Uw reactie

Naam:
Bericht: