Een hand van de Sint en zijn pieten

Datum: 07-11-2018

11.00 uur - Iedereen is  van harte welkom bij het grote feest van Sinterklaas in Nijverdal dat elk jaar weer door duizenden enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Kom ook gezellig naar het centrum om Sinterklaas te zien, een handje te geven en natuurlijk voor een handje lekkere pepernoten... 

Sint Nicolaas komt op zaterdag 17 november tegen 13.30 uur met de boot vanuit de richting van Hellendoorn aan bij de Wilgenweard. Vanaf hier vertrekt hij per koets, vergezeld door de Nijverdalse Trotwaarbent en zijn pieten naar het centrum van Nijverdal. Hierbij zullen dit jaar voor het eerst twee glutenvrije pieten aanwezig zijn. De pieten zijn te herkennen aan een vlaggetje die de meegestuurde afbeelding bevat. De kids kunnen via onderstaande link een kleurplaat of vlag downloaden en deze zichtbaar bij zich houden. Dit zodat de pieten de kids makkelijker kunnen herkennen. https://www.glutenvrij.nl/activiteitenkalender/glutenvrije_pieten
 
De route voor de intocht is als volgt: Koersendijk | Oranjestraat | F35 (fietssnelweg) | De Joncheerelaan | Grotestraat | Keizerserf. Als laatste gaat Sinterklaas te voet naar het grote podium op het Henri Dunantplein.
 
Daar wordt hij rond 15.30 uur verwacht en welkom geheten door burgemeester Anneke Raven. Na dit ontvangst zullen Sint Nicolaas en zijn pieten zich weer tussen de aanwezige kinderen begeven, zodat iedereen de gelegenheid heeft om met hen te praten. Na afloop zoeken zij de rust op in het Huis van Sint op het Henri Dunantplein. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: