Officiële opening kunstgrasveld DES

Datum: 06-11-2018

8.41 uur - Aanstaande zaterdag is er bij voetbalvereniging DES opnieuw een feestje. Het nieuwe kunstgrasveld wordt dan officieel geopend.

De afgelopen jaren was het vanwege de aanhoudende groei van het aantal spelende leden vaak een probleem om een goede invulling te kunnen geven aan de drukke wedstrijdprogramma's. Nu we over 4 volwaardige voetbalvelden beschikken zal het voor de toekomst voldoende moeten zijn. Het bestuur van v.v. DES heeft daarom ook alle leden uitgenodigd voor deze opening want zij wil dit heuglijke feit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
 
Om ongeveer 11:15 uur zal het kunstgrasveld officieel worden geopend door ons oudste én jongste lid. Jan Calkhoven 95 jaar en bijna 80 jaar lid én Vince Scholten 4,5 maand oud én lid zullen op symbolische wijze het veld openen.
 
Naast officiële genodigden zoals burgemeester, wethouder, medewerkers van de gemeente Hellendoorn, directie Ten Cate en CSC-Sport, sponsoren en ereleden zijn ook alle DES-leden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!
 
Rondom de opening trainen zowel ons G-team als de mini's op het kunstgrasveld. Vanaf 13:00 uur speelt DES 1 een oefenwedstrijd op het kunstgrasveld tegen Oranje Nassau uit Almelo. Het aanvangstijden voor de overige thuiswedstrijden 's middags zijn aangepast
 
Na afloop van de wedstrijden op sportpark Gagelman is er een feest in de kantine voor alle leden. De inloop voor dit feest is vanaf 15:45 uur. Het bestuur zal dan samen met de leden het glas heffen op de toekomst en deze bijzondere gebeurtenis!
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: