Onderlinge Vogelshow Vogelvereniging Zang en Kleur

Datum: 05-11-2018

09:37 uur - Vogelvereniging Zang en Kleur afd. Nijverdal/Hellendoorn houdt van 8t/m10november een onderlinge vogelshow.

Dit gebeurt aan de Veldsweg 11 te Nijverdal. Dinsdag 6 november worden de vogels ingebracht. Op woensdag 7november worden de vogels gekeurd door 5 keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.(NBvV)

 Donderdag 10 november om 19.30 zal de tentoonstelling voorzitter Dhr. J.Scholten de prijswinnaars bekend maken van de onderlinge vogelshow van Vogelvereniging Zang en Kleur afd Nijverdal/Hellendoorn

De leden hebben weer ruim 300 vogels ingezonden voor deze show er zijn vele soorten en kleuren vogels te bewonderen zoals: Kleur en Postuur kanaries, Tropische vogels, Parkieten en Duiven.Er zijn gratis vogelbladen en informatie folders voor de bezoekers om mee te nemen.

 

 

 

 

Openings tijden:

 

donderdag:  8 Nov van 20.30 tot 22.00 uur

 

Vrijdag:       9 Nov van 13.00 tot 22.00 uur

 

Zaterdag:    10 Nov van 10.30 tot 16.00 uur

 

                     gratis entree

 

Tijdens deze Tentoonstelling zal er ook een verkoopklasse van vogels aanwezig zijn waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om vogels te kopen.

 

De zaal zal mooi worden opgesierd met planten en een tuintje gesponsord door de firma Odink er zullen ook mooie ingerichte vitrine kooien met vogels op gesteld staan. Voor de jeugd is er een kleurplaatwedstrijd men kan de kleurplaten tijdens de show inleveren en anders bij de Firma Wibbelink. Dat kan tot  17 november de winnaars krijgen bericht. Voor zowel de allerkleinsten en grotere jeugd zal er een prijs zijn.

En er is natuurlijk voor de kleintjes de bekende olifant waar men kan touwtje trekken en altijd prijs heeft. Er zal tijdens de show het rad van Fortuyn worden gepresenteerd met leuke prijzen al met al een leuke show die je niet mag missen.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: