Lichtwedstrijd 3 november 2018

Datum: 04-11-2018

 
Zaterdag zijn we eind van de middag afgereisd voor de jaarlijkse lichtwedstrijd in Schoonebeek. Deze laatste BMX wedstrijd van het seizoen werd georganiseerd door The Derrick Crossers. Naar deze wedstrijd kwam men van heinde en ver. Er deden 6 Lochsprinters mee aan deze wedstijd.
 
Men mocht deze wedstijd komen met een liefst verlichte en of versierde fiets. Ook mocht je leuke verkleedkleding aan doen. Helaas waren er voor de Lochsprinters geen prijzen voor de mooiste versierde fiets of de mooist verklede crosser. Gelukkig was het de hele avond droog weer maar wel erg koud.
 
Op de terugweg kwamen we de eerste strooiwagens al tegen. Er waren ook dit keer wel weer wat valpartijen vooral in de kombocht. Julian Bruggeman viel in de finale in de laatste kombocht. Gelukkig kon hij zijn race nog wel uitfietsen. Simone Mensen had zich leuk uitgedost in een Tiroler pakje. Emiel Ravenshorst heeft alle races 1 gefietst. Hij liet in de finale nog even zien dat hij een mooie show sprong.
 
De Lochsprinters hebben 4 podiumplaatsen behaald.
 
Jongens 12 jaar
Lars Timmer 1
 
Jongens 13 jaar
Emiel Ravenshorst 1
 
Jongens 17 jaar en ouder
Julian Bruggeman 2
 
Meisjes 14 jaar en ouder
Simone Mensen 2
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: