Geslaagde Klepperbokaal wedstrijden in ’t Oale Spoor

Datum: 29-10-2018

13.06 uur - Afgelopen week en weekend waren de wedstrijden voor de paarden en pony’s springen voor de Klepperbokaal in Hellendoorn in Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. Woensdag, donderdag en vrijdag waren er volle springrubrieken voor de paarden met als afsluiter het spannende 1.40 meter parcours.

Edwin Klokman ging met zijn paard als een speer en met een foutloze rit wist hij de snelste tijd neer te zetten en de winst binnen te halen. Zaterdag was het de beurt aan de pony’s en hier wisten ook twee Hertruiters goed te scoren: Luc Eshuis reed met zijn pony Forest fire een mooie foutloze rit en met 73,5 punten behaalde hij een tweede prijs in de klasse B categorie C. In deze rubriek kwam ook Jip Ottes met haar pony River foutloos rond en behaalde de derde prijs.
 
Er werd ook dressuur gereden: In Luttenberg was er ‘Het Gouden IJzer’. Hier kwam Lotte Bakhuis aan de start met haar paard Happy Lady in de klasse L1 en zij wist een tweede, een derde en een vierde prijs te behalen met 190, 191 en 196,5 punten. Milan Elshof startte ook in deze klasse en behaalde een vierde prijs met 191 punten.
 
Milou Ekkel kwam in de klasse Z1 aan de start met haar paard Uvonia en behaalde een tweede en derde prijs met 220,5 en 221,5 punten. Zij kwam met Uvonia ook aan de start in Gorssel in de klasse Z1. En dit ging erg goed. Met 228,5 en 236 punten behaalde zij in een groot deelnemersveld twee keer de eerste prijs. Milou ging ook van start in Hardenberg. Dit was de eerste competitiewedstrijd om het Gulden Spoor voor pony’s. Hier maakte zij haar debuut met haar nieuw pony Boogy Woogy in de klasse L1 categorie D/E. De eerste proef reed zij 193,5 punten en dit was goed voor de eerste prijs en de tweede proef behaalde zij 187 punten en een tweede prijs.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: