4 District kampioenen bij de Lochsprinters

Datum: 28-10-2018

9.25 uur - In alle vroegte (en kou) vertrok er een hele delegatie (58 rijders)vanuit Nijverdal en omstreken naar het mooie Ommen voor de laatste districktswedstrijd van dit seizoen, aan het einde van deze dag werden dan ook alle uiteindelijke plaatsen bepaald. Voor sommigen nog spannend, anderen die hadden al precies uitgerekend waar ze stonden.

 
Het bleek ook deze keer nog een aangename dag te worden met in ieder geval geen regen en de zon liet zich ook mooi zien .
Helaas was er gelijk al een afmelding van Danique Dijkman die geveld was door een buikvirus en helaas niet aan de start verscheen. jammer, want Danique stond er goed voor en had mooie kansen om kampioen te worden vandaag.
 
Bij het rijden van de eerste manches bleek de laatste kombocht toch een beetje glad te zijn, meerdere rijders gingen hier onderuit, gelukkig niet voor de Lochsprinters die allemaal heelhuids over de finish kwamen. (blijven toch toppertjes he, die Lochsprinters)
Tygo Blikman was terug van weggeweest en pakte nog mooi deze laatste wedstrijd mee om er weer in te komen, ondanks dat hij toch een hele lange tijd niet meer op de fiets had gezeten kwam hij nog goed mee met de rest van de jongens.
 
Ook Julian Bruggeman was dit seizoen weer begonnen na een tijdje eruit geweest te zijn, ook hij heeft zich weer goed laten gelden.
De manches werden allemaal keurig gereden met toch hier en daar dezelfde namen die steeds weer voorop reden.
En dan tot slot de finales, er werd dapper gestreden, helaas voor Tijs Laing die mooi voorop reed maar helaas kwam te vallen waardoor hij zijn 1e positie kwijt raakte.
Na een lange, maar toch ook nog een mooie dag werd het eindklassement bekend gemaakt, alle uitslagen van de in totaal 5 gereden wedstrijd dit seizoen worden bij elkaar opgeteld.
 
De uitslagen zijn als volgt.
Cruisers alle leeftijden: Dave van Gemert 1e KAMPIOEN Jongens/meisjes 4/5 jaar: Lana Jansen of Lorkeers 2e en Nils Blikman 3e Jongens 9 jaar: Jair Tomasoa 2e
Jongens 11 jaar: Liam Jansen of Lorkeers 1e KAMPIOEN en Tijs Laing 2e Jongens 13 jaar: Emiel Ravenshorst 1e KAMPIOEN
Jongens 14 jaar: Sem van Heun 2e
Jongens 17 jaar en ouder: Timo Hissink 2e en Tom van Heun 3e Meisjes 6/7 jaar: Julie Kleen Scholten 1e KAMPIOEN
Meisjes 8/9 jaar: Kim Kuilder 2e
Meisjes 12/13 jaar: Danique Dijkman 2e
Meisjes 14 jaar en ouder: Simone Hissink 2e
 
Nu even geen wedstrijden meer, in maart start het seizoen weer met nieuwe ronde, nieuwe kansen.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: