SVVN ontvangt OZC

Datum: 25-10-2018

00:07 uur - Zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd voor de deur. Over de wedstrijd van afgelopen zaterdag is inmiddels genoeg gezegd en geschreven. Het was niet best en SVVN verloor in een slechte wedstrijd met 1-0 bij VV Kloosterhaar. Tijd om vooruit te kijken! SVVN 1 is terug te vinden op de 10de plaats na vijf wedstrijden. SVVN had waarschijnlijk gehoopt om wat hoger te staan, maar dit is de realiteit na één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen. Maar laten we vooral niet wanhopen, want de het seizoen is nog lang. We zijn immers net begonnen.

 

Zaterdag speelt SVVN 1 dus haar derde thuiswedstrijd. De twee voorgaande wedstrijden gingen tegen zowel Voorwaarts V. en VV Bergentheim in de slotfase verloren. Ook hier geen reden voor paniek: Er zullen ongetwijfeld minder tegenstanders naar Sportpark Groot Lochter komen. Of daar OZC tot gerekend mag worden is overigens maar de vraag.

De Ommer Zaterdag Club dus. Vorig seizoen acteerde OZC nog in de 3de Klasse van district Noord en vanaf dit seizoen zijn ze terug in Oost. OZC begon met een nederlaag in Nijverdal bij DES met 4-3. Hierna volgde een thuisoverwinning van 3-2 op Blauw Wit’66, werd er met maar liefst 1-4 gewonnen bij VV Mariënberg en werd Voorwaarts op eigen veld met 3-2 verslagen. Afgelopen zaterdag verloor het, toch wel enigszins onverwachts, met 2-3 van ASV’57. Met de negen behaalde punten staat OZC op de vierde plaats.

Voor de laatste officiële ontmoeting tussen beide teams moeten we vijf seizoenen terug. Toen won OZC op 31 maart 2012 in de 2de Klasse H met 0-2 op Sportpark Groot Lochter. Laten we hopen voor alles met een groenwit hart dat het deze zaterdag anders zal zijn en SVVN nu in staat is de punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd begint gewoontetrouw om 14:30 uur. De KNVB heeft de heer Wieger Braaksma uit Borne aangesteld als scheidsrechter van deze wedstrijd. Pupil van de week is Dylan Mengerink. Dylan is zeven jaar oud en voetbalt in SVVN JO9-1. Veel plezier toegewenst bij deze wedstrijd

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: