Facebookpagina ‘Koopzondag Nijverdal’

Datum: 22-10-2018

11.21 uur - De afgelopen maanden wordt er veel gediscussieerd over het besluit van de gemeente ten aanzien van de zondagopenstelling van supermarkten. Onlangs is er een Facebookpagina geopend ‘Koopzondag Nijverdal’, die voornemens is een petitielijst te plaatsen die mensen kunnen ondertekenen.

De mensen achter deze pagina willen de gemeente ervan overtuigen dat er behoefte aan is om de supermarkten op zondag weer open te krijgen.
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Cees schreef op 22-10-2018

Jammer dat alles tegenwoordig ook op de zondag open moet. Je hebt al 6 dagen de tijd om spullen te kopen....

Geronimo schreef op 22-10-2018

En wonen deze mensen, indien geen franchisers of medewerkers, ook naast of kortbij een supermarkt? Of hebben zij geen last van al die mensen, die langslopen om te winkelen? Bv aan de Spoelerstraat of Dorpsstraat.

Geronimo schreef op 22-10-2018

@Cees, en dan zijn de openingstijden ook nog verruimt, tov vroeger. Toen kon je "maar" tot 18.00 uur inkopen.

Wil Kars schreef op 22-10-2018

Als het personeel er geen bezwaar tegen heeft en er rekening gehouden wordt met 'hun gezin', heb Ik er geen moeite mee...

Martin schreef op 22-10-2018

Onzin die zondag openstelling, Meer onkosten en je uur omzet over de hele week gezien wordt minder. Alle winkeliers zouden zondags gesloten moeten blijven dan heeft niemand een centje pijn. Maar omdat Jantje open is moet pietje ook open. Niemand wil omzet verliezen dat snap ik ook wel. Maar wat ik op zondag haal hoef ik de rest van de week niet meer te kopen. Ik denk dan ook dat de winkeliers uiteindelijk meer onkosten hebben. En de netto winst over zeven dagen lager is dan over zes dagen. Maar dan wel overal de supermarkten dicht houden op zondag.

ingrid sasbrink schreef op 23-10-2018

elke zondag een andere supermarkt allemaal gelijke kansen.alleen als het personeel er mee eens is

Gerben Wennemers schreef op 26-10-2018

Belachelijk eerst kan alles wel open en daarna weer in eens niet meer als je er een hekel aan hebt om op zondag te winkelen. Blijf je toch lekker thuis!!!

William S. Burroughs schreef op 27-10-2018

Buiten het feit om dat ik geen enkele behoefte heb om in het supermarktensmoelenboek te komen speelt er nog een andere kwestie. Namelijk of Beintema ook toegang tot deze pagina krijgt? Ik weet niet of hij voor of tegen is maar bij tegen bestaat de kans dat hij zomaar naar zijn potje zwarte nagellak zou kunnen gaan grijpen. Weg handtekeningen en een dagelijkse golf van ongevraagde nagellak reclame op je schermpje. En dat risico neem ik dus niet. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: