Veel erelintjes voor PSV Hertruiters

Datum: 22-10-2018

10.59 uur - Dit weekend waren er verschillende indoorwedstrijden voor paarden en pony’s. Meerdere leden van PSV Hertruiters waren succesvol. Melissa Eshuis startte met haar pony Pim in Heeten. Zij reed twee mooie dressuurproeven in de klasse B categorie C. Met 204 en 201 punten mocht zij twee keer de eerste prijs ophalen.

Ditzelfde lukte ook Milan Elshof en Silke Pot. Milan startte met zijn paard Iris in Hardenberg. Dit was de eerste wedstrijd van de drie die meetelde voor de competitie om het Gulden Spoor. Hij reed 203 en 202,5 punten en deze waren dus ook goed voor twee oranje linten. Silke Pot ging van start in Den Ham. Zij reed met haar pony Nirvana twee proeven in de klasse B en behaalde 203,5 en 202 punten.
 
Ook Loes Berkhof mocht een oranje lint ophalen. Zij ging van start met haar pony Young Winsome’s Finlay in de klasse M2 categorie D/E. De jury beloonde haar proef met 201 punten. In Luttenberg werd een Bixiewedstrijd gehouden waar Berber Nijland aan de start kwam. Met haar pony SunnyBoy ging ze van start in de klasse AA waar ze een mooie derde prijs haalde. In de klasse A waarin ze haar debuut maakte ging het helemaal goed: hier haalde ze een eerste prijs.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: