Albert Heijn Hellendoorn vanmiddag toch open!

Datum: 21-10-2018

 

14:49 uur - Albert Heijn Hellendoorn heeft vanmiddag “noodgedwongen” toch de winkel opgedaan. De bedoeling was dat klanten voor 12.00 uur hun boodschappen online zouden bestellen en deze zouden dan binnen het uur bezorgd worden. Zo stond althans op de Facebookpagina te lezen. 

 

Vandaag bleek echter dat de winkel toch open is gegaan omdat er voor 12.00 uur al klanten voor de deur stonden die niet wisten dat de winkel gesloten zou zijn. Alsnog online bestellen zou te lang gaan duren.  Albert Heijn Hellendoorn dus vandaag tot 18.00 uur open!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 21-10-2018

Dan had je die klanten daar mooi moeten laten staan, er is genoeg media voor geweest. Jammer dat de politiek niet gelijk heeft laten handhaven. Of open of dicht maar geen gedoogbeleid.

Han schreef op 21-10-2018

Waar zijn Mitis en Jos eigenlijk? Ik heb ze in tijden niet meer vernomen.

Sjean schreef op 21-10-2018

Economisch delict,keihard afstraffen . Gemeenteraad bepaald , klaar!! En als je het er niet mee eens ben ga je naar de rechter,maar dat kost teveel waarschijnlijk .

Harm schreef op 21-10-2018

Volgende week alle supers open en laat de rechter maar een beslissing nemen over dit gemeentelijk besluit, wat aan alle kanten rammelt aan onduidelijkheid......

Hans schreef op 21-10-2018

Wat een gezeik , gewoon open de winkels leven in een moderne tijd . Of moeten de buren alles afpakken bv Raalte of wierden . De mensen willen toch shoppen .

Herma schreef op 21-10-2018

dit geeft toch aan de mensen staan niet voor niets voor de winkel . Moet dit door een aantal patijen worden verpruts , er is hier gewoon behoefte aan in onze gemeente

truus schreef op 21-10-2018

Rob groot gelijk

D.J. schreef op 22-10-2018

Foei Rob !

Geronimo schreef op 22-10-2018

Geef toe dat de gemeente er een zooitje van maakt. Beintema maakt er een nog grotere puinhoop van, door niet in te grijpen. En die klanten die al voor de deur stonden, moeten ze door de rechter ontoerekeningsvatbaar laten verklaren, als je zo dom bent.

Super de Boer schreef op 22-10-2018

Dit moet inderdaad bestraft worden. Er is dit voorjaar besloten de koopzondagen uit te breiden en dit te evalueren in 2020. Rob ziet dollartekens en pakt in plaats van de vinger de hele hand, beetje kinderachtig en niet volgens de wet.

Cees schreef op 22-10-2018

Hoop dat ze een dikke boete krijgen, regels zijn voor een ieder gelijk.

Gerrie schreef op 22-10-2018

Ben het met Cees eens. Regels zijn regels of je het er nu mee eens bent of niet. En die gelden voor iedereen!!!

J.W. schreef op 22-10-2018

Goed bezig! We leven in 2018, maar gemeente Hellendoorn loopt flink achter. Hopelijk maken meer ondernemers van dor soort statements!

frits schreef op 22-10-2018

gewoon straffen een hele hoge boete of de volgende koopzondag verplicht dicht.

gerard schreef op 22-10-2018

Hele jaar eerste en derde zondag van de maand open dan is het duidelijk kom er praktisch dagelijks was er ook ingetuind zag praktisch elke zondag open.

Frans schreef op 22-10-2018

Hallo mensen in welke tijd leven we tegenwoordig , elkaar alleen maar afzeiken lijkt er wel op . Kijk eens om je heen hoe moeilijk het gaat met de middenstand , veel leegstand ook in Nijverdal . Laat de ondernemers eens zelf bepalen wat ze willen er zijn genoeg mensen die ook op ZONDAG willen werken . Maar ja in Nijverdal kan en mag niets denk na voor dat er nog meer stuk gaat . Maak er weer eens een gezellig dorp van .

Han schreef op 23-10-2018

Frans, doorgaans hoeft u geen medelijden te hebben met supermarkten. De andere ondernemers hebben het wel zwaarder, hoge huurprijzen en internet giganten maken het kapot.

Geronimo schreef op 23-10-2018

@gerard, je komt er praktisch dagelijks, maar staat er: "praktisch elke zondag open", dan weet je de betekenis ineens niet meer? Lees mijn reactie hierboven, vermenigvuldig de laatste zin met 2, en je weet hoe ik over jou denk. Ook gezien jou uitmuntende gebruik van leestekens,

Wat ben ik toch een tut! schreef op 23-10-2018

@Geronimo; Zit iedereen niet zo af te zeiken, wees was aardiger, nergens voor nodig om altijd gelijk te krijgen. Wil je hiermee zeggen dat iedereen die lager IQ dan jou heeft, of moeite met taal heeft, niet mee mag discussiëren? Goede publiciteitsstunt van AH om de AH-winkel gratis onder de aandacht te brengen. Kranten en website’s stonden er vol mee, hier wordt flink gereageerd. Evt. boete is altijd lager dan reclamecampagne. En ja, wanneer personeelskosten e.d. hoger worden door zondagopenstelling, worden de producten straks iets duurder. Gelukkig is het dan minder druk op zaterdagen.

Han schreef op 23-10-2018

Aan Tut, Geronimo is echt zo'n mannetje die bij voorbaat overal op tegen is. Door zijn arrogantie denkt hij het alleen recht te hebben op "onze" aardbol. Maar als je iets over hem zegt, dan is hij gelijk beledigd.

Geronimo schreef op 23-10-2018

@tut,"wees wat aardiger" en "die een lager", is toch niet zo moeilijk? ;) Mijn punt is dat het iemand betreft, die goed Nederlands kan, maar het vertikt om interpuncties te plaatsen. Ja, daar erger ik mij aan. Als men niet beter kan, dan laat ik het lopen. Dus eigenlijk is het een compliment.

Geronimo schreef op 23-10-2018

@Han, graag voorbeelden, geen loze kreten. Maar het valt bij jou op, dat als iemand iets zegt en jij geen weerwoord hebt, jij met onzinnige reacties komt. Daarbij probeer jij altijd een alliantie te sluiten, met een ander. Nu weer met tut. Maar een steekhoudende reactie, betreffende Noord Ierland, heb ik nog steeds niet gehoord van jou.

Han schreef op 23-10-2018

Geronimo. Klopt helemaal wat je zegt. Je bent zo vol van jezelf, dat de rest op gelijke hoogte staat ten opzichte van jou.

Frans schreef op 23-10-2018

Han sorry in het algemeen . Terugdraaien sluiten nee , gewoon open maar ook de andere winkels hoor . Dacht bruizend Nijverdal Hellendoorn maar nee de Gem wil dit niet ze breken alles af . Maar de winkels op Duitenplein van de Gem met subsidie verhuren dat kan wel . Gemeente denk eens aan de middenstand

William S. Burroughs schreef op 24-10-2018

Iedereen heeft precies zoveel ijdelheid als het hem aan verstand ontbreekt. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: