2 Shot Swing In Café Tapperij In de Gauwe Geit

Datum: 17-10-2018

Zaterdagavond 27 oktober speelt de de band “2 Shot Swing” bij Café In de Gauwe Geit in Nijverdal. De band bestaat ondertussen zo’n 4 jaar en is zeker in Nijverdal en omstreken geen onbekende meer. Na vele succesvolle optredens werd het dan ook de hoogste tijd om in thuisbasis Nijverdal te spelen bij Café In de Gauwe Geit.
 
De band brengt je weer terug naar eind jaren ’70 en begin jaren ’80 met een mix van pop, rock, funk en blues. Net niet die hele bekende songs, maar zeker wel herkenbare ”oh ja” nummers van o.a. Boz Scaggs,  Hall and Oates, Toto, Mothers Finest, Bad Company en vele anderen. Gevoelige ballads, poppy songs en het wat stevigere bluesrock-werk maar ook enkele bekendere Top 2000 songs zullen zeker voorbij komen. In ieder geval groovy genoeg om er een leuke muzikale avond van te maken.
 
Café In de Gauwe Geit, Joncheerelaan 15 in Nijverdal. 
Zaterdag 27 oktober, aanvang 22.00 uur. Entree is gratis.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: