De Sound van Led Zeppelin zet De Lantaarn weer aan!

Datum: 17-10-2018

13:22 uur - Zaterdag 27 oktober is de kick off van de Undercoversessies in De Lantaarn. Een concept wat bij gebleken succes zeker terug zal keren. We beginnen met de Led Zeppelin Undercoversessie!

 

 

 

Muziek, zoals muziek bedoeld is. En de Lantaarn, zoals de Lantaarn bedoeld is…. Betaalbaar, goede muziek, sfeervolle aankleding, gezellige mensen en een lekker drankje.

 

De Undercoversessies staan altijd garant voor een avond muziek met de allerbeste muzikanten van Nederland die normaal spelen in bands als Typhoon, De Staat, Her Majesty, Death Alley, Navarone, Birth of Joy, Bertolf, Miss Montreal, Black Bottle Riot, Sleeze Beez, 7 Miles to Pittsburgh, Moke, Bløf, Donnerwetter, Bettie Serveert…, om er maar eens een paar te noemen. Het zijn gelegenheidsbandjes die met liefde en gedrevenheid hun (internationale-) helden eren.

 

Voorlopig staan er drie Undercoversessies op de planning. 

We trappen af met Led Zeppelin op 27 oktober, gevolgd door de undercoversessie van The Doors op 1 december en op 22 december Metallica!

Deze drie Undercoversessies zorgden er stuk voor stuk voor dat de Undercovertent op de Zwarte Cross op zijn grondvesten stond te trillen en nu dus in De Lantaarn!

 

Voor alle sessies zijn nog kaarten te koop  via www.lantaarn.nl/tickets maar ook bij Café de Barbier, VVV Nijverdal en Café de Schoenmaker in Luttenberg. Een kaartje kost € 13,- inclusief voorverkoopkosten.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: