We waren er net aan gewend…….

Datum: 15-10-2018

14:18 uur - Aanstaande zondag zijn de supermarkten weer gesloten. Zo lieten diverse supermarkten afgelopen weekend al weten op hun Facebookpagina’s.  Dit is in verband met de gemeentelijke verordening. De supermarkten mogen 20 zondagen per jaar geopend zijn. 2december is de eerstvolgende zondag waarop ze weer open zullen zijn .



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Ibequin schreef op 15-10-2018

Wat is dit nu??? Gewoon open op zondag. Geef de mensen de gelegenheid om naar de kerk te gaan. Dat is een recht in een vrij en democraties land. Respect voor elkaars mening en overtuiging. Dan ook respect voor anders denkende dan jij. Eerst naar de karke en dan om 12.00 uur de winkels open en dan om 17.00 uur gezellig samen een borrel in de kroeg.

Harm schreef op 15-10-2018

Jazeker, we waren er net aan gewent en nu gaan we eventueel weer naar Goor of Raalte, dit heeft niets met een principieel besluit te maken, maar want het principe is allang weg, gewoon weer opengaan, dan ben je eerlijkbezig...

Uw reactie

Naam:
Bericht: