Gemeentegids 2019 deze week verspreid

Datum: 15-10-2018

13.50 uur - Vanaf deze week wordt de gemeentegids 2019 huis-aan-huis bezorgd. Naast de gemeentelijke informatie, vindt u in de gemeentegids volop informatie over de vele instellingen, verenigingen en organisaties die actief zijn in de gemeente Hellendoorn.

 
Geen gemeentegids ontvangen?
Heeft u de gemeentegids niet ontvangen, dan kunt u, tijdens de openingstijden, een exemplaar ophalen bij de receptie in het Huis voor Cultuur en Bestuur.
 
Digitaal
De gemeentegids is er ook digitaal, http://www.hellendoorn.nl/politiek-gemeente/gemeentegids/ Het voordeel van de digitale versie is dat deze het hele jaar door actueel is.
 
Kloppen uw gegevens niet?
Bij het samenstellen van de nieuwe gemeentegids zijn wij heel zorgvuldig te werk gegaan. Staan uw gegevens er onverhoopt toch niet op de juiste manier in, geef uw wijzingen dan door via Akse Media B.V.redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hellendoorn).
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: