Taken wethouder Op den Dries tijdelijk waargenomen

Datum: 15-10-2018

09:52 uur - Wethouder Dennis op den Dries heeft onlangs het welkome bericht ontvangen dat er een stamceldonor voor hem is gevonden. Dit betekent dat hij al op korte termijn de stamceltransplantatie kan ondergaan. Tijdens zijn periode van herstel nemen de andere collegeleden de taken van wethouder Op den Dries tijdelijk waar. Dit gaat in per maandag 22 oktober. 
 

 

Het college heeft in goed overleg met wethouder Op den Dries besloten om de portefeuilles van Op den Dries tijdens zijn afwezigheid te verdelen onder de drie wethouders en de burgemeester. Wethouder Anja van den Dolder-Soeten neemt tijdelijk de beleidsterreinen klimaat, duurzaamheid, energie, waterbeheer, afval, natuur en landschap, beheer en onderhoud openbare ruimte en groen waar. Wethouder Margreet Overmeen-Bakhuis vervangt Dennis op den Dries tijdelijk op de beleidsterreinen sport en evenementenbeleid. Wethouder Jelle Beintema neemt tijdelijk de beleidsterreinen verkeer, vervoer, verkeersveiligheid en mobiliteit waar en het project noordzuidverbinding. 

Ter vervanging van Dennis op den Dries wordt burgemeester Anneke Raven tijdelijk coördinerend bestuurder voor de kern Haarle. De komende periode moet het gemeentebestuur van Hellendoorn het dus even stellen zonder wethouder Dennis op den Dries. "Wij wensen Dennis alle kracht toe bij de behandeling de komende periode en hopen op een voorspoedig herstel. Tijdens zijn afwezigheid zullen we de taken van de wethouder in samenspraak met zijn partij GroenLinks op de diverse beleidsterreinen waarnemen", vertelt burgemeester Anneke Raven namens het college.

BLOS
Wethouder Op den Dries is ook voorzitter van de Bestuurscommissie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport (BLOS). Tijdens de periode van herstel wordt zijn afwezigheid binnen de BLOS intern opgevangen. Aart Stegeman zal als waarnemend voorzitter fungeren en Hendrik van den Berg zal tijdelijk plaatsnemen in het Dagelijks Bestuur.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

ingrid sasbrink schreef op 15-10-2018

heel veel succes en sterkte

Lokaal Hart schreef op 20-10-2018

Sterkte!

Uw reactie

Naam:
Bericht: