De heksen zijn al onderweg! Eerste bezems al gesignaleerd

Datum: 11-10-2018

 

12:25 uur - Gisteren hebben getuigen al heksenbezems gesignaleerd in het dorp Hellendoorn. De eerste heksen zijn dan ook al gearriveerd in Hellendoorn Heksendoorn. Zij bereiden alle activiteiten voor, die in de week van 21 t/m 28 oktober worden gehouden tijdens de vakantieweek Heksendoorn.



Kaartjes vliegen over de toonbank


De voorverkoop van kaartjes voor de Spannende Tocht op dinsdag 23 oktober verloopt supersnel. Al ruim de helft van de kaartjes is binnen twee dagen verkocht. Het is daarom zaak, als je mee wilt lopen met de Spannende Toch, om je kaartjes snel te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/spannendetocht of via de voorverkoopadressen Primera Hofman Hellendoorn en Tourist Info Nijverdal. Kaarten voor de overige activiteiten, zoals Scary Splash en de pompoenworkshop, zijn ook te koop bij de bovengenoemde voorverkoopadressen en bij de locaties van de activiteiten zelf. Alle informatie vindt u op www.hellendoornheksendoorn.nl.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: