IVN-paddenstoelendag

Datum: 11-10-2018

12:19 uur - Ga op zondag 21 oktober met IVN-gidsen op zoek naar paddenstoelen. Er is een tentoonstelling, er zijn kleurplaten. Kortom: voor jong en oud!

 

 

Op zondag 21 oktober organiseert IVN Hellendoorn-Nijverdal haar jaarlijkse Paddenstoeldag met wandelingen ’s morgens èn ‘s middags. U kunt onder leiding van paddenstoelgidsen op zoek gaan naar de bijzondere kleuren en vormen in de paddenstoelwereld. Hoeveel invloed heeft de extreem droge zomer van 2018 op het aantal paddenstoelen? 

De start is om 11.00 uur èn om 14.00 uur vanaf Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal

 

Er zijn wandelingen van verschillende afstanden. U kunt meedoen aan de ochtendwandelingen om 11.00 uur of kiezen voor de middagwandelingen van 14.00 uur.

Het is ook zeer geschikt voor kinderen, voor hen zijn er speciale groepen en

met een zoekkaart en een spiegeltje worden zij vast paddenstoelexpert!

 

Na de wandeling kunt u in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug rondkijken en napraten. Er is een tentoonstelling ingericht, die de hele week te bezichtigen is. Ook voor informatie kunt u hier terecht. Voor kinderen zijn er kleurplaten en een herfstkroon. 

 

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Voor informatie: Gerard ten Have  0548 – 611542 of  06-12434549

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: