Lekker knutselen met de heksen in de bieb

Datum: 11-10-2018

12:04 uur - Mistflarden, pompoenen, bezems bij de voordeuren en een mysterieuze sfeer in het dorp Hellendoorn. Het is weer tijd voor Heksendoorn en dat betekent een lekker middagje knutselen in de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn op donderdag 25 oktober. De lieve heksjes komen helpen bij het knutselen en er wordt een spannend verhaal voorgelezen. Er zijn deze middag twee knutselworkshops. De eerste start om 13.30 uur en de tweede om 15.00 uur.

 


Vliegensvlug naar de knutselmiddag
Zet je heksenmuts maar op, neem je toverstafje mee en vlieg op je heksenbezem naar de bieb in Hellendoorn, want we gaan weer lekker knutselen, dit jaar in twee groepen. De eerste groep start om 13.30 uur, de tweede groep is om 15.00 uur aan de beurt (tot 16.30). De voorleesheks start met een spannend verhaal en natuurlijk kunnen de nagels weer in spannende kleuren worden gelakt. Van al dat knutselen krijg je trek en wordt je dorstig, dus is er een lekker glas limonade met wat lekkers erbij. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via www.zininbibliotheek.nl/agenda. Wees er snel bij van vol=vol. De kosten voor deze middag bedragen €2.00. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: