Smeltende harten bij romantische film Zwaar Verliefd

Datum: 11-10-2018

11:59 uur - ZINema, de bioscoop van ZINiN, laat vanaf zondag 21 oktober menig hart smelten, als de film ‘Zwaar Verliefd’ gaat draaien. Een romantische komedie met in de hoofdrollen Jim Bakkum en Barbara Sloesen naar het boek van schrijfster Chantal van Gastel. Een worsteling over gewicht, werk en liefde
Isa is een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Op een dag redt ze de hond Bo van een chocoladevergiftiging en valt ze als een blok voor Ruben. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Luchtige romantische comedy
Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: