Koffieconcerten de KSW

Datum: 11-10-2018

11:42 uur - Het koffieconcerten-seizoen van de KSW 2018 -2019 gaat weer van start, steeds iedere 3e zondag van de maand met uitzondering van 9 december.

 

 21 oktober                 Pajoko

Pajoko is het koor van de Sint Sebastianuskerk in Hellendoorn. Pajoko is inmiddels een begrip geworden in Hellendoorn, Nijverdal en omstreken. Het koor werd in 1983 opgericht door enkele vrijwilligers uit de parochie samen met de toenmalige pastor. Het koor bestond in het begin enkel uit dames/meisjes in de leeftijd van 12 tot 35 jaar. Nu bestaat het koor uit meer dan 45 dames en heren in de leeftijd van 20 tot 60+ en wordt het begeleid door een fantastisch combo.

Pajoko bestaat dit jaar 35 jaar en laat deze bijzondere mijlpaal niet ongemerkt voorbij gaan. Pajoko heeft er voor gekozen om dit jubileum SAMEN met iedereen te vieren. Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd dit jubileumjaar. Pajoko vindt het dan ook erg leuk om te mogen zingen tijdens het koffieconcert van de KSW. Ook hier hopen ze SAMEN met alle toeschouwers een mooi concert te geven. Want er is toch niets mooier dan SAMEN te zingen en je verbonden te voelen.

18 November           Vjenneländer Musikanten

9 december              Spaz muss sein

20 Januari                 Cottonville Big Band

17 februari                Strótkearls uut Luttenberg

17 maart                   ???

Locatie

d'Oale Bleeke 

P.C. Stamstraat 19/hoek Wilhelminastraat 

Aanvang: 11.30 uur 

( oktober t/m maart  iedere 3e zondag van de maand )

 

Uitzondering 9 december 2018

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: