Het Ravijn griezelig spannend in de herfstvakantie

Datum: 08-10-2018

16.30 uur - De herfstvakantie staat voor de deur … dat wordt weer griezelen in Hellendoorn. Ook in Het Ravijn is het tijdens de herfstvakantie griezelig spannend!

Wie gaat de strijd aan met de draak?
Op maandag tot en met donderdag ligt er elke dag van 13.00 – 17.00 uur een gigantische draak op je te wachten in het wedstrijdbad. Dans mee over de draak en wie weet, misschien tem jij deze joekel!
 
Scary Splash!
Maandag 22 oktober is er een mega groot griezelfestijn in Het Ravijn. 
In de sporthal staat een ‘Scary Castle’. Bestorm samen met je vrienden en vriendinnen dit wipe-out kasteel en vind je weg naar de top. Gelukt? Maak dan een vrije val om vervolgens de ‘red devils’ te trotseren voor nog meer spanning en sensatie!
Voor de jongste ‘griezelfanaten’ is er in de sporthal een aparte kinderhoek ingericht met springkussens en een halloweenspel.
Ook mag je deze dag lekker zwemmen in het zwembad. Maar pas op, je kunt zomaar Grizelda de heks of één van haar vriendinnen tegen het lijf lopen. Je bent gewaarschuwd!
Voor de Scary Splash is de sporthal open van 10.00 – 16.00 uur en het zwembad van 10.30 – 17.00 uur.
 
Doe de Hippy Heksenshake in de Heksendisco!
Op vrijdag 26 oktober kun je je tot slot van 19.00 - 21.00 uur uitleven in de spectaculaire jaarlijkse Heksendisco in het wedstrijdbad. Ook dan zijn Grizelda en haar vriendinnen weer van de party. En … zij houden wel van een griezelig leuk en swingend feestje! Doe jij ook met ze mee met de Hippy Heksenshake?
 
Kaartverkoop:
Kaartjes voor de ‘Scary Splash’ en ‘Heksendisco’ zijn te koop bij de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg - of bij één van de andere verkooppunten van Heksendoorn: ZINiN en Primera Hellendoorn.
De ‘Scary Splash’ kost € 5,00. Hiermee heb je toegang tot sporthal en zwembad èn krijg je gratis ‘heksensoep’ (ranja)
De heksendisco kost € 3,95
 
Wil je liever vrijzwemmen? Dat kan natuurlijk ook. Je betaalt dan de normale entreeprijs. Hiermee mag je ook op de draak, die maandag- tot en met donderdagmiddag in het wedstrijdbad ligt.
 
Meer informatie over openingstijden en tarieven is te vinden op www.hetravijn.nl of via de receptie van Het Ravijn – zwem sport zorg -, tel. 0548-613516.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: