Infocentrum Molen de Hoop Duurzaam Onder Dak!

Datum: 08-10-2018

16.23 uur - In de week van de duurzaamheid willen wij graag laten zien hoe duurzaam Molen de Hoop en het Infocentrum zijn. Inmiddels heeft de Stichting voldoende financiën van zo’n € 50.000,00 verworven om alle wensen rondom het Infocentrum te realiseren. Daarom beschikt het Infocentrum nu over een warmtepomp.

 
 
Het gebouw is nog niet helemaal klaar maar toch wij zijn wij nu al heel trots op het feit dat het Infocentrum het eerste gasloze openbare gebouw is van de gemeente Hellendoorn!
 
Naast de energiezuinige warmtepomp beschikt molen de Hoop over twee generatoren waarmee elektriciteit wordt opgewekt. Al met al durven wij te stellen dat Molen de Hoop en het Infocentrum samen zeer duurzaam zijn. Misschien wel de duurzaamste van Nederland. We kunnen ze met een gerust hart doorgegeven aan de volgende generaties. 
 
Wil je de werking van de warmtepomp ervaren én wil je de generatoren elektriciteit zien opwekken? 
Kom dan aanstaande zaterdag 13 oktober van 13.30 tot 17.00 uur kijken bij Molen de Hoop.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: